Brandstrupvej 25, 8840 Rødkærsbro

Om Rødkærsbro Hallen

– det naturlige samlingspunkt i Rødkærsbro

SPORT, KULTUR OG FESTLIGE ARRANGEMENTER

Rødkærsbro Hallen fungerer i dag som samlingspunkt for borgerne i Rødkærsbro og omegn og vi lægger stor vægt på sundhedsfremme, attraktive tilbud til alle egnens borgere. Vi stræber imod, at det skal være en mulighed for alle at benytte Rødkærsbro Hallen, uanset hvilke interesser man har.

Rødkærsbro Hallen bliver primært benyttet til diverse idrætsgrene, men vi afholder også kurser, konferencer, små og større privatfester, koncerter, kulturoplevelser og meget mere.

Rødkærsbro Hallens historie

Rødkærsbro Hallen blev opført i 1973. Dengang bestod hallen blot af en enkelt idrætshal. Siden da er der sket meget og hallen blev i 1998 udvidet med en ny springsal. Både hallens og springsalens opførelse skete med stor frivillig arbejdsindsats og en stor lokal opbakning.
Rødkærsbro Hallen tilbyder sundhedsfremmende sportscafé med et alternativ til den fede cafeteria-fast-food. 
Vi har flotte kulturfaciliteter til rådighed for både store og små kultur-arrangementer. 
KONTAKT RØDKÆRSBRO HALLEN

En hal med liv

I Rødkærsbro Hallen bliver du altid mødt med liv og glade dage. Uanset tidspunktet på dagen bliver du mødt af glade og aktive mennesker. 

Vores sunde cafe har altid åbent og er et godt alternativ til den typiske cafeteria-mad.
86658733roedkaersbrohallen@gmail.com
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram